Poorten & veranda’s

Een garage-, draai- of schuifpoort? Keuze te over!

Of u nu uw wagen veilig wil laten of uw terrein wil afschermen, een poort komt altijd goed van pas. Wij installeren garage-, draai- en schuifpoorten in talrijke uitvoeringen. Onze sectionale garagepoorten in het bijzonder hebben een goede isolatiewaarde, weren geluid en zijn inbraakbestendig.

Omdat ze verticaal onder uw plafond schuiven, wint u heel wat plaats binnenshuis. Welke poort ook uw voorkeur wegdraagt, wij komen die minutieus bij u plaatsen.

Een poort laten installeren?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Een veranda op maat als troef

Een veranda op maat is een grote troef als u het hele jaar door van uw tuin wil blijven genieten. U creëert namelijk een overgang tussen uw interieur en buitenruimte. Van een klassieke en landelijke stijl tot een modern en minimalistisch design, de look van uw veranda bepaalt u zelf.

In ons atelier bouwen wij de constructie dan voor u op. We garanderen u daarbij een uitstekende thermische en akoestische isolatie. Aarzel niet om ons te contacteren als u de mogelijkheden met ons wil overlopen. In onze fotogalerij kan u alvast wat inspiratie opdoen.